Sista dagarna i Tchad


Medaljplan. Alla länder är representerade med varsin flagga. Här hade vi medaljceremonin i lördags när vi blev medaljerade med Eufor medaljen.Regnet har satt fina spår i det annars så kala Tchad.


 
Det har blivit några resor till och från flygplatsen med containrar. Ibland är man lite trött och less.Ah, tokiga fruntimmer. Vi passar på att larva oss lite när vi hade kvinnligt nätverk.Många paletter ska packas. Jag är numera expert på lastsurrning ;-)Jag var bara tvungen. Det är ju helt jäkla otroligt. Kan pungen vara mer självlysande eller??Fina fåglar fanns på resorten.Mysigt med båttur på floden. På ena sidan Tchad, på andra Kamerun.En av alla sandstormar. Det är ett under att tälten står kvar, det är enorma krafter.Hmm... Jo, alltså... Nu är det ju inte så att vi har lyckats få i oss alla dessa, men det var några som höjde på ögonbrynen när de såg oss.Vagnschefen och Bosse bus pustar ut med lite fryst vatten.En av alla containrar som åkte i konvojen. Skulle tro att de "glömt" att lastsäkra lite. Eller så tänkte de helt enkelt att det inte var något ömtåligt.Mingel med bubbel och snittar efter medaljceremonin.Alla är glada och positiva.


Solen skiner, det är molnfritt och 45 grader varmt. Vad passar då bättre än att sätta på sig uniformen och basker och stå i givakt för att få medalj ;-)
Kommentarer
Postat av: Chriss

Oh my god vad det blåser på filmen!!

Grattis till medaljen :)!Kram!

2008-10-09 @ 19:06:17
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0