Summa summering

Weeii, på söndag åker jag hem till Sverige för gott! Ska bli så otroligt skönt, kan knappt fatta att det är sant. Ska jag verkligen få åka hem nu? Samtidigt så känns det så himla märkligt. Det här har ju varit en så intensiv period i mitt liv, känns typ som jag gjort det här i 10 år ungefär. Samtidigt som tiden gått otroligt fort, kommer fortfarande ihåg 15 november när jag satte min fot på Berga för att hämta ut utrustning.

Det är lite vemodigt att lämna. Lite på grund av att jag åker tidigare än planerat (är lite besviken på mig själv över att jag inte orkade hela vägen, men det är inte så konstigt att energin börjar sina efter 8 månader i Tchad). Fast helt ärligt så är jag väldigt glad över att få komma hem nu och inte sen. Jag har verkligen ingen prestige i att vara kvar till sista man. Det räcker nu, jag har gett den här missionen en massa motivation och energi och nu finns det nästan inget kvar.

Jag kommer sakna gemenskapen och människorna. Det finns några riktigt härliga och mysiga människor som jag verkligen tycker om och vill hålla kontakten med. Hoppas verkligen att vi kommer göra det också, och att det inte bara är tomma ord om att höras och ses.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Jag har följt din blogg sen i våras & tycker inte alls att du ska vara besviken, utan snarare stolt! Jag känner inte dig, utan råkade hamna här av ren nyfikenhet och utifrån vad jag har läst verkar du vara en person som spider mkt positiv engeri och jag är säker på att alla du varit nere i tchad tillsammans med tycker det också! LYCKA TILL I FRAMTIDEN NU! =)

2008-10-01 @ 21:27:09
Postat av: Håkan

Välkommen hem och till Spinsalen!

2008-10-02 @ 10:11:08
Postat av: Niclas

Otroligt att du satsat så lång tid i missionen och fortsatt hålla sjukvårdens fana högt. Välkommen hem och vila upp dig!

2008-10-02 @ 11:17:33
Postat av: Tone

Kul att se dig hemma snart igen ! Du ska vara grymt stolt över dig själv - för du är grym =)

2008-10-02 @ 16:54:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0