Veckan som gått

Så har jag varit civil i en hel vecka. Även om jag inte haft så mycket att göra har tiden flygit iväg. Jag är inte van att ha så mycket tid över. Hemma lever jag i 180 och har saker uppbokade precis hela tiden. Jag far från det ena till det andra. Ibland är jag bara hemma för att sova innan jag vänder igen. Jag trivs att ha mycket runt omkring mig hela tiden. Vill inte ha för mycket dötid. Det är väl skönt ibland, men jag har så otroligt mycket energi som jag måste bli av med.

Vad har jag då gjort första veckan?

Tisdag: Mamma kom och hämtade mig på Berga och var med på medaljceremonin. När vi kom hem lagade jag kycklingsallad med pasta.

Onsdag: Sovmorgon för första gången på X antal veckor (dock vaknade jag ändå 08:30!). Åkte in till stan för att lämna in min mobil som inte klarade Tchad.

Torsdag: Slappade typ hela dagen.

Fredag: Tränade spin o shit vad jobbigt det var. Min form var på topp när jag åkte till Tchad, men herrejösses vad dålig den är nu! Även om jag försökt hålla igång och springa lite så är det inte alls i närheten av hur mkt jag brukar träna.

Lördag: Tur till Nyköping för att hoppa fallskärm. Vädret var dock uselt så det blev inget tyvärr. På kvällen var jag medbjuden att se Stjärnor på is live. Jätte mysig kväll med trevligt sällskap.

Söndag: Nyköping igen och nu blev det hoppning, weeiii! På kvällen övningskörde jag med lillasyster (jag vet, jag är så gammal).

Måndag: Tränade

Tisdag: Tränade på förmiddagen. Ner på stan för att lämna in pulsklockan som visar fel puls. Förhoppningsvis är det bara batteriet som behöver bytas.

Ja, det var väl veckan i stort. Ganska mycket dötid men ändå så får jag dagarna att gå. "Tiden går fort när man har roligt", eller hur det nu var.... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0