TD01/Td1f

Jag blir så trött. Trött på att höra hur jäkla dåligt vi som var här från början har skött vården av all materiell. De nya personerna hävdar att de i stort sett varit tvungna att öppna varenda container och börja om från början med inventering, bristlista och tvättning. Saker och ting ligger huller om buller. Det finns ingen logik i någonting. De gamla bara lastade in prylarna och drog sen.

Jag som varit här från början vet att det inte riktigt gått till så. Samtidigt så kan mycket behöva göras om då vi inte visste exakt hur avvecklingen skulle gå till. Jag tar åt mig av den här kritiken. Jag tar åt mig för de som redan åkt hem. Jag vet inte hur det egentligen är, men stort minus om de verkligen struntat i allt och bara så fort som möjligt lämnat Tchad.

Kommentarer
Postat av: Rolle Berg

Hej Jannica

Trist att du känner att du får bära hundhuvudet för det andra gjort... För egen del (var ju i N´Djamena sista månaden) kan jag bara säga att det var mycket virrande hit o dit och väldigt lite rena direktiv om vad som skulle göras. Kronan på verket var när vi fick packa ihop våra egna skitiga o mögliga tält samma morgon som vi roterade hem!!!!

Vi sa det just då att "stackade dom som ska sanera detts" Mvh /Rolle Berg i Sthlm´s undre värld

2008-09-18 @ 11:49:42
URL: http://www.backpacking.se/divex

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0