"Dopp i rör"

Dagens övning gick ut på att doppa en betongklump i 6 olika stora rör, på max 2 minuter. Det gällde att köra sakta och försiktigt och inte göra några hastiga svängar eller manövrar, för då började kättingen att pendla. Jag gjorde doppningen på runt 50 sekunder, vilket jag är mer än nöjd med.


Nu återstår bara att planera en väg innan jag i stort sett är klar med Hjullastare Gods kursen. Känns verkligen så himla märkligt att utbildningen snart är över, snart är jag alltså klar maskinförare. Är lite orolig och fundersam inför framtiden. Sommarjobb är fixat, jobbar 15 juni till 15 augusti. 12 timmars arbetsdagar, måndag till fredag. Men vad händer sen, i höst?

Det är en hård arbetsmarknad att komma ut till, med lågkonjunturen och allt. Tänk om jag är arbetslös i höst?? Hur ska jag då försörja mig? Måste jag vara tvungen att söka jobb på Ica för att få ekonomin att gå ihop? Många frågor som ligger lite i bakhuvudet och gnager. Än så länge låter jag tankarna vara där bak, tänker ta en dag i taget och inte oroa mig i onödan i förtid.

Allt löser sig till slut
och har det inte löst sig
har det inte kommit till slutet

Kommentarer
Postat av: Sofia

BRAAAA jobbat!

Oj vilka tider att jobba i sommar.. men det ger väl sköna slantar, gissar jag?! Och lediga helger är inte att förakta! :)Precis, allting löser sig alltid! Försök att inte grubbla för mycket!

Njut av nuet och våren!KRAM,

Sofia

2009-04-28 @ 09:38:23
URL: http://stickospring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0