LASEK operation idag

Inatt sov jag bara 2 timmar. Kände redan när klockan var 23 att det nog inte skulle bli så många timmar. Jag hade en orolig, märklig, konstig, förvirrande känsla i kroppen. En känsla jag kände igen men som jag har ytterst sällan. Den påminner lite om dagen-före-julafton när man var 6 år och fortfarande trodde på tomten. Men känslan denna gång beror på att jag idag ska göra min ögonoperation.

Kl.15 ska jag vara där och förhoppningsvis går jag därifrån två timmar senare. Solglasögonen är nerpackade och mobilen är laddad. Enligt läkaren kommer jag ha 10% syn när jag går därifrån. Kan inte ens föreställa mig hur dåligt det är. Kanske kommer jag även ha ont och vara lite dizzy. Största tankarna just nu ängnas inte åt själva operationen (som man kanske skulle kunna tro) utan åt hur jag ska ta mig från Umeå till Örebro. Jag funderar också på vad jag ska göra efter operationen fram till att bussen eller tåget går. Inte så kul att irra runt helt själv och blind i en ny stad några timmar, dessutom efter stängninstid.

Doktorn ordinerar en veckas sjukskrivning med vilande, blundande, inge tv-tittande eller data-surfande och icke ansträngande aktiviteter. Jag ser mig själv liggandes i soffan, under en filt, ögonen slutna, lyssnandes på ljudböcker i 5 dagars tid. Kan bli ganska så skönt. Samtidigt väldigt nyttigt för mig att bara ta det lugnt och inte anstränga mig. Alltså har jag bestämt mig för att inte ta med datorn hem. Gaahhhh, kommer vara super skumt att inte börja dagen med att kolla mailen och läsa bloggar. Får se hur länge jag klarar mig utan att åka förbi nån polare och "smyg-blogga".

Nu måste jag ta och röra mig mot bussen så jag inte missar min operationstid. Återkommer på tisdag (om inte tidigare).

SPÄNNANDE :-) :-) ! ! !

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till!!

2009-04-08 @ 16:16:53
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/
Postat av: E

hoppas att du nu har vilat ordentligt över påsken!!!

2009-04-13 @ 12:06:04
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0