Ögonoperation

I onsdags var den stora dagen när jag opererade mina ögon med LASEK. Många dagar har gått sen dess och mycket har hänt. Ska försöka uppdatera bloggen lite i tur och ordning.

Jag var nog lite nervös inför operationen, helt i onödan visade det sig sen. Det var ju en baggis ju, inget alls att vara skraj inför. Bedövning med ögondroppar och sen kände jag ingenting. Klon som jag var så nervös över, var inget märkvärdigt alls. Hade trott att ögat skulle vilja blinka hela tiden och att det skulle kännas märkligt att inte kunna göra det. Men nej, inte heller det var obehagligt. Lasern sprakade lite och fick som följd att det luktade bränt hår. Hela operationen med båda ögonen tog inte mer än 8 minuter!När jag lämnade kliniken kände jag mig stark och glad. Hade inte ont och inte direkt nå besvär heller. Synen var disig men redan bättre än innan operationen :-). Satte mig på en buss och åkte hem.
Torsdagen var jag ute och åkte med en kompis. Tittade på mitt drömhus jag hittat (som visade sig inte alls vara mitt drömhus). Men, kanske lika bra det. Jag måste först bestämma mig för VAR jag ska bo, sen skaffa mig ett JOBB. Därefter kanske eventuellt man kan fundera på hus.

Hann också med att spana på den skördaren jag eventuellt kan få sommarjobb på. Så jäkla grym maskin! Bom och Sticka fungerar precis som på grävmaskin och istället för skopa har den klippaggregat. Me like :-)!


Efter den lilla utfärden på landet var jag riktigt seg, kände att jag nog inte var så kaxig och stark efter allt. Solglasögonen åkte på och jag satt mest och blundade i bilen på väg hem. Jo, jag hann med att tabba mig lite också. En olycka är så lätt hänt när man inte ser var man sätter fingrarna....

På fredagen kan man nog säga att bakslaget kom. Jag var så enormt ljuskänslig, gick med dubbla solglasögon men tyckte ändå det var för ljust.
Man får ta till de knep som finns för att gömma sig för vårsolen.

Det var verkligen så himla typiskt att det just den här helgen, när jag har opererat ögonen och bara ska vila dem, är strålande sol ute och 26 grader! Folk har gått i bikini för sjutton! Jag tillbringade fredagen i soffan framför lyssnarvänliga (så ska det låta, singing bee mfl) program på tv.

Kommentarer
Postat av: E-son

hehe... du ser ut att vara kraftigt bakis :)

2009-04-14 @ 22:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0