London weekend

Jag har varit i London. Äntligen!!! Så många år som jag har längtat och väntat på rätt kille att åka dit med. Det har funnits stunder då jag varit tveksam till om jag någonsin skulle få uppleva landet. Men så äntligen blev det min tur :-).

Fredag till måndag var vi där och har hunnit uppleva alla sevärdheter (och lite till) utan att för den saken stressa runt. Vi har ätit gott, druckit mycket vin och upplevt otroligt mycket. Tror vi fick med alla traditionella sevärdheter (Madame Toussad's, London bridge, Buckingham palace, St Pauls cathedral, Picadilly circus, Big Ben och Trafalgar square), dessutom de lite mindre kända; London Eye, Imax films, Harrods, Brittish museeum, National gallery, Whiskey exchange och många fler.

Brittish museeum


Buckingham palace


London Eye


London Bridge


Det har varit en underbar weekend och jag åker gärna till London igen. Mycket att se och göra och en vecka på sommaren hade nog varit kanon att spendera där. Vi hade väldans tur med vädret, runt nollstrecket varje dag och strålande sol. Lite kallt och blåsigt på kvällarna dock, det har blivit en varm kaffe eller choklad minst 1 gång i timmen ;-).

Kommentarer
Postat av: Syster

Åh längtar tilbaks till London. Gillade verkligen den staden. Bra att ni hade det trevligt :)) Syns snart syster yster <3

2009-12-22 @ 23:43:22
URL: http://tinie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0