A25C=Dumper

Den här veckan kör jag den lite större dumpern. Den är som en modernare variant av A20 kan man säga. Uppvärmd korg, bättre värme i hytten, piggare motor mm. Dock tycker jag att sikten bakåt är sämre, man ser så dåligt i backspeglarna. Som när jag ska backa in under grävmaskins-skopan. Tricket är att backa så rakt som möjligt mot grävmaskin, men då blir resultatet att jag inte ser grävmaskin över huvudtaget. Då gäller det att verkligen ha bra kommunikation med föraren så han styr mig rätt och sen kan tuta eller blinka när jag ska stanna.


Bild taget i backspegeln på dumpern. Det ser ju verkligen ut som jag står mitt på grävmaskin, svårt svårt att backa till och få det lagom nära.Instrumentpanelen i dumpernTur att det är så brett säkerhetsbälte :-). Men vänta nu, betyder det att det händer mycket vältolyckor med dumpern???Klarblå himmel och strålande sol. Idylliskt om det inte vore för den förorenade röken som väller ut. Fast den är ju vit så så farlig ser den inte ut att vara ;-)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag gillar inte heller när det väller rök ur skorsstenar. Men

1. det är mestadels ånga, och

2. i Sverige har vi ganska bra filtrering och maxmått vad som får släppas ut. Lite skillnad mot t ex Kosovo I presume?Och du! Vält inte med den där stora läskiga maskinen, är du snäll! :)

Kram, Sofia

2009-02-17 @ 22:54:43
URL: http://stickospring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0