Drömmar/framtidenKänner mer och mer att jag nog ska bli norrlänning i framtiden. Trivs otroligt bra här uppe, det är lugnt och skönt och oerhört rofyllt. Totalt älskar när man är utomhus och man riktigt kan känna på tystnaden. Inget surr eller trafik i bakgrunden, utan helt jäkla knäpptyst. Det blir nästan som ett ljud i sig, det där tysta.

Är nöjd med livet och tillvaron och njuter av att må bra. Det känns nästan oförskämt att jag mår så bra. Tiden i Tchad har gjort mig otroligt gott. Jag har utvecklats som människa och kommit på vem jag är och vad jag vill med livet. Det är underbart när man känner sig så trygg i sig själv, inget runtomkring kan ändra på det. Jag är nöjd och tillfreds och vet att jag klarar allt, min lycka är inte beroende av någon annan.

Jag har funderat lite på framtiden. Vet garanterat att jag har hamnat rätt med den här utbildningen. Det är grävmaskinist och hjullastarförare jag ska bli. Det är det jag vill jobba med i framtiden. Samtidigt så är jag nyfiken på en mission till, i Afghanistan. Sökte i höstas till FS18 ( då börjar utb. v.33 och så åker man i november). I fredags blev jag uppringd av den som ska vara plutonchef för sjukvård. Hon intervjuade mig och ville veta lite mer om mig och vad jag gör, hur närmsta framtiden ser ut. Slutgiltligt besked kommer runt v.15 och jag håller tummarna.

En mission till vill jag göra, sen är jag nog nöjd (fast man ska aldrig säga aldrig ;-)). Därefter ska jag skaffa mig ett hus i norrland, en redig karl och sen barn. Min biologiska klocka har så smått börjat röra på sig. 30-strecket närmar sig och kanske är det det som fått mig att börja längta efter en trygg och stabil tillvaro med familj.

Kommentarer
Postat av: E

Det låter som sunda trevliga drömmar och ja, hahhaha förstår det men nöden och tiden har ingen lag ;-D Må så gott å tack för tipsen

2009-02-24 @ 05:16:13
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Chriss

Det låter som en plan, men man vet ju aldrig med dig :p... Låter ändå som att Norrland skulle passa dig, det är ju inte första gången du drar dig norrut :P. Hoppas du får åka på utlandstjänsten men att det inte är för oroligt där... Vi vill ju ha hem dig in one piece!

2009-02-24 @ 09:57:52
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0