Grabbiga ord

Man lär sig många uttryck och ordspråk av att hänga med grabbar hela dagarna. I lumpen lärde jag mig till exempel  vad MILF är (Mothers I Like to Fuck). Mammor som trots sin ålder är välbevarade och som man kan tänka sig en svängom i sängkammaren med.

Jag fick också lära mig vad en HORA är. Inte en sån med kort-kort, högklackat och kondomer på fickan, utan en sån man ligger på när man ska meka under bilen.

Eller som förra veckan, när en kille använde ordet Hundknullar väder när snön öste ner och begravde alla till en snögubbe. Jag har också fått veta att VIN är en musöppnare. Fast det vill jag nog påstå att jag visste sen innan, det vet ju alla att man blir pilsk av rödvin ;-).

Har även lärt mig att systembolaget uppe i norr säljer Multivitamindryck jämte spriten. Det är inte så noga med drinkblandningarna helt enkelt. Så slipper man ju springa förbi ICA också, väldans praktiskt!

Men priset togs nog av en kille som hade varit ute och svängt sina lurviga och fått napp av en 40+are. Han har blivit skapligt retad för det. Men det var som en annan kille försvarade honom med: "Det är samma värme, 37 grader var du än stoppar in den". Jo, visserligen. Och med lyset släckt så är det ju ingen skillnad, eller?? En annan kille kontrade med att "Dra nåt gammalt över dig, bokstavligt talat".

Ja, vad ska man säga??

Kommentarer
Postat av: Sofia

Konstigt, jag blir bara trött av rödvin... Är det fel på mig eller vinet då? ;)Jo det har ju sina för- och nackdelar att umgås med karlar... :)Förresten.. vilken gullig mamma du har!

Det har jag med, för jag fick ett jättefint kort till allahjärtans! Lucky us!

KRAM

2009-02-16 @ 20:51:52
URL: http://stickospring.blogspot.com
Postat av: L8

Hahaa... va kul! Alltid kan man lära sig något och ordförrådet blir bara större!!

När kommer du neråt till huvudstadsregionen nästa gång?

Kram!!

2009-02-17 @ 08:15:37
Postat av: Chriss

Haha, vilka grabbar :P. Fy fan :P. Man lär sig något nytt varje dag...Sushin var hemmagjod! Malin gör världens godaste!

2009-02-17 @ 09:14:21
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/
Postat av: E

hAHAHAH Man ska ju eg inte skratta men visst var det kul ;-D

2009-02-17 @ 17:49:45
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0