Jag är så less...

Dagen som började så bra, slutade i katastrof.

Gick upp vid nio-tiden, kände mig otroligt pigg och utvilad och redo för dagen. Strålande sol ute och bara -10 grader, härligt vinterväder! Drog på mig löparkläderna, pulsklockan, bra musik och så bar det iväg. Tog det hyffsat lugnt eftersom det var över 4 månader sen jag sprang sist. Kände mig lätt på fötterna och andningen gick super, trots den lite bistra luften. Var trött de sista 10 minutrarna, men där får jag skylla mig själv. Jag har liksom bara ett tempo, kan inte sakta ner bara för att det börjar bli tungt. Varje fall så orkade jag hela vägen hem och tiden blev 45 minuter. Inte illa för att vara första gången på evigheter.

Tog en härlig promenad till skolan, lyssnade på bra musik. Lektionerna löpte på, utan problem. Vid 15-tiden drog vi på oss varselkläderna och gick ut till maskinerna. Här någonstans var det mitt humör började dala. Vet inte varför, kan inte sätta fingret på någon specifik grej. Det var inget speciellt som hände, jag bara kände mig så himla less på mig själv. Har man väl börjat tänka i de banorna, så är det svårt att vända trenden. Kände mig mer och mer sur och förbannad. Det ska tilläggas att det gick bra med dumpern, jag fick hela 3 st G på övningarna jag gjorde.

Efter plugget tog jag en promenad till affären och det underbart härliga vädret som var i morse, var nu bistert, kallt, kyligt, snöigt och blåsigt. Mina ben kändes som spagetti och ville inte samarbeta med resten av kroppen (löpningens fel). Jag blev irriterad på mig själv för att jag frös och inte hade med mig mössan. Jag svor högt för att vantarna inte klarade kylan och kinderna blev ispinnar.

När jag väl kom hem var jag helt slut. Var dock tvungen att ställa mig och laga mat till imorgon. Allt gick fel i köket. Tappade kastruller, hälde pasta vid sidan av tallriken, kastade bestick på golvet, tappade morötter i soppåsen när jag skalade...

Nu vill jag bara att klockan ska gå så jag får gå och lägga mig och sova bort mitt dåliga humör.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Visst är det konstigt att det kan tvärvända o bli så där galet?! Hoppas du får en god natts sömn och att det känns bättre imorgon!Kan du maila mig din adress dit upp, pls? :)

KRAM! <3

2009-02-11 @ 00:05:09
URL: http://stickospring.blogspot.com
Postat av: Chriss

Sov ruset av dig så känns det bättre ;)

2009-02-11 @ 10:01:34
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/
Postat av: E

FY sådana dagar vill man bara skrika...

2009-02-12 @ 17:39:22
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0