Kvalitétstid med mamma

Åkte buss från Umeå mot Stockholm igår kväll. Bussen gick kl.20:40 och skulle vara framme 07:10. Döm om min förvåning (och besvikelse) när bussen anländer Cityterminalen redan 05:40!!! Lite väl tidigt att komma och knacka på hemma hos mamma kanske :-p.

Varje fall så tillbringar jag dagen hemma hos mamma. Det är inte så ofta jag är här nuförtiden så det passade ju väldigt bra att vi kunde styra ihop något. Jag ska på BAS-kurs med fallskärmsklubben i helgen (ute på Lidingö), men det börjar inte förrän kl.åtta ikväll. Vi är 100 personer från hela Sverige som nyligen tagit fallskärmscert som träffas och har föreläsningar, diskussioner och samkväm. Ska bli himla trevligt och lärorikt. Tyvärr är jag inte ett dugg pepp, känner mig bara allmänt trött och hängig. Är trött på allt resande, riktigt längtar efter en lugn och innehållslös helg.

Jag och mamma gick in i en nyöppnad butik i närheten, Kaffefabriken. Jag beställde en latte att ta med men han missade nog det och hällde upp i en vanlig kopp. Kunde dock inte med att han skulle hälla över detta fina konstverk i en plastmugg, så det blev till att snällt sitta kvar i butiken och njuta av innehållet :-)

Nu beger jag mig alltså ut på Bosön utan vare sig dator eller internet. Hörs på måndag!

Kommentarer
Postat av: Malin

Fint m lite konst till kaffet :o) Tror att receptet är lite för långt för att skriva som kommentar men får jag din mail så ska det nog gå vägen :o) Lycka till i skolan , verkar va jätte kul .

Jag är lite svag för dumprar (älskar dom )

Trevlig helg

2009-02-27 @ 17:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0