Snölimpa

Det verkar som att mitt öde här i livet, är att bygga snölimpor. Alternativt att jag är så dålig på det så jag behöver träna ännu mer. Kom till plugget och fick veta att jag visserligen ska köra en ny grävmaskin, en liten EC30, men att jag ska jämna till ännu en snölimpa. Den där jävla snölimpan förföljer mig!!


Min lilla bandgrävare, här på snölimpan. Jag fick en nära-döden-upplevelse då jag trodde jag var på väg att tippa utanför kanten, läskigt!


Här har jag försökt jämna till överdelen så gott jag kan. Faktiskt ganska så nöjd med resultatet, fast kanterna får jag väl ta tag i imorgon.


Idag har vi haft -16 och strålande sol, härligt att få lite energi. Dock har jag blivit sjuk och känner mig allmänt trött och risig (typiskt alltså, när jag väl blev nykter blev jag sjuk istället :-p)

Kommentarer
Postat av: Håkan

Öva på bara, tänk vilken hejare på aerobics du kommer att bli när du lärt dig lira med en massa spakar, joysticks och pedaler samtidigt!

2009-02-03 @ 21:44:45
Postat av: Jonas Bohman (QM Bohman)

OK, ser häftigt ut. Helt rätt att satsa på en "smalare/nischad" utbildning. Med en sådan utbildning, framåtanda och rätt inställning, så kommer det alltid att gå bra. Lycka till i framtiden. Må gott i februarisolen.

2009-02-04 @ 19:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0