Nu är jag upprörd!!!

Jag blir så förbannad!!! Vem faan är det som är så jävla snål och snor andras mat?? Nu när jag skulle koka lite gröt och ha på björnbär, ser jag att hälften av det jag hade i frysen är borta! Handlade två färdiga matlådor igår och en förpackning med frysta björnbär och nu har jag bara en matlåda kvar och mindre än halva asken med björnbär. Så här kan jag inte ha det! Det har ju faan inte ens gått en vecka. Det är väl inte meningen att man ska behöva köpa en egen kyl och ha på rummet?? Ska det fortsätta så här så kommer jag bli ruinerad. Det är ju till slut ingen mening att handla, då man ändå blir av med det. Men vad ska jag leva på då? Bara torrvaror? Måttligt kul...

Kommentarer
Postat av: Chriss

Kul, hatar sånt! Precis som på jobbet i perioder. Alltid någon som knycker nåt. Egen kyl kanske inte är en sån dum ide... Hur lång är utbildningen??Trevlig helg du också!!

2009-01-17 @ 21:25:06
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/
Postat av: Cat

Nääe...=(

Va taskigt o sno din mat. =(

Sånt där är så dåligt alltså..

2009-01-17 @ 22:33:02
URL: http://cattitude.blogg.se/
Postat av: Sofia

Antar att kyl/frys är uppdelat så att alla har sin del av hyllor? Svårt att tro att nån tagit maten av misstag... :( Hur många är ni som bor där? Kan du "spänna ögonen i dem" allihopa och hitta den skyldige?Hur ofta kommer du att åka hem till din lya? Och jag undrar oxå hur lång utbildningen är..

2009-01-18 @ 15:41:00
URL: http://stickospring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0