Hej då Örebro

Har varit hemma precis en vecka nu och snart bär det av igen mot norrland. Tycker verkligen jag nyttjat tiden maximalt under de här 7 dagarna som varit. Träffat många gamla vänner från förr, tränat, myst i trädgården och gjort stan. En vecka var alldeles lagom, jag riktigt längtar efter att få komma upp igen. Jag är klar med Örebro för den här gången.

Jag har några dagars ledighet innan jag på måndag börjar på praktik på ett företag. Till en början ska jag köra hjullastare och lasta dumper och förhoppningsvis kommer jag så småningom få sätta mig i grävmaskinen. Egentligen är det ju hjullastaren jag brinner för men vill samtidigt få erfarenhet av grävmaskin.

Jag vet inte riktigt vad jag har för förväntningar av min praktik, jag går in med ett öppet sinne för att inte bli besviken. Jag tror hur som helst att det blir kanon, ser verkligen fram emot att få komma igång bakom spakarna. Desto längre tid som går efter skolan slutade, desto mer kunskaper tappar jag. Nu är det hög tid att komma igång och börja vägen mot karriären. Jag är fantastiskt lycklig att jag äntligen får chansen att komma in i ett företag och visa vad jag går för :-)!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0