27 blir 28

Idag har jag blivit rejält uppvacktad. Telefonen har pipit och ringt hela förmiddagen. Jag fyller nämligen år idag, hela 28! Brukar inte göra så stor grej av födelsedagar, det är ju inte så märkvärdigt längre. Man blir äldre och det är bara så det är. Jag är en av de få som faktiskt tycker det är skönt att bli äldre. Jag blir klokare, mer trygg i mig själv, stabilare, har mer ordning och reda i mitt liv, mer vuxnare. Ja, jag ser då bara fördelar med att bli äldre! Visst, 18 var en härlig ålder men jag skulle inte vilja dit igen. En gång räcker!Alldeles nyss ringde det på dörren och ett blommogram levererades


Helt underbart fin bukett! Det känns så himla lyxigt att få blommor levererade hem till dörren, jag känner mig utvald :-).


Blommorna är från en väldigt speciell person som jag tycker otroligt mycket om och som jag hoppas vill finnas i mitt liv ett tag till.


Det är tyvärr inte vidare trevligt väder idag, så det blir nog till att hålla sig inomhus. Har inga galna planer på G utan jag blir hemma och pysslar lite. Skulle behöva rensa lite ogräs i trädgården, men jag hoppas på regn så jag slipper ;-).

Kommentarer
Postat av: Jessica

Stort grattis på födelsedagen! Vilka vackra blommor du fått! hoppas du får en fin dag!

2009-06-05 @ 16:37:48
Postat av: Chriss

Grattis igen! Mamma hälsar!

2009-06-05 @ 19:14:47
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0