Förberedelser inför arbetslivet

Imorgon drar sommarjobbet igång på allvar. Var ute idag och "övningskörde" lite. Första timmen undrade jag va faan jag hade gett mig in på egentligen. Tänkte att "det här kommer ju aldrig att gå". Det var svårt, lurigt, mycket bilar, många spakar, rejäl svans på skördaren mm mm. Men så gick det bättre och bättre och jag började få in lite teknik. Vände vid en korsning och dit tog det 1:45, tillbaka bara 1:10. Så man kan ju säga att det går åt rätt håll. Snabbheten kommer fort! När jag var tillbaka fick jag höra att "Det var de snyggaste vägkanterna jag sett hittills". Nu var det säkert inte så bra, men det stärkte mitt självförtroende och fick mig att faktiskt tro på mig själv.

Skördare med klippaggregat och "TMA" svans.


Enorma klippaggregatet


Hade lite funderingar kring hur jag skulle göra med lunch i sommar när jag jobbar. Det är ju inte säkert man åker förbi nån pizzeria el liknande när man är hungrig. Så jag tog fram mina husfrugener och bakade grovt bröd som jag tänkte fylla med kyckling, avokade, soltarkade tomater och lite sallad. Kanske inte bästa lunchen men det finns inte så mycket annat att välja på som är gott kallt.


Bröd med lantbrödsmjöl och spenatMånga baguetter blev det.


Nu e det bara att gå och knoppa så man orkar upp kl.05:45 imorgon. Det är ju inte så värst tidigt att börja kl.7 men är man van att ha sovmorgon är det en omställning. Go'natt!Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Mäktigt aggregat du har!Skulle du vilja lägga upp receptet på brödet? Ser fantastiskt gott ut!2009-06-15 @ 00:13:58
URL: http://believeivefound.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0