Ut med det gamla, in med det nya

Har inte råd att gå till frisören just nu. Jag märker först nu hur tufft det har varit att leva på studentlön. Dubbla hyror i 20 veckor och nallande på sparkontot varje månad. Tur jag har sommarjobb så jag får en möjlighet att komma ikapp lite. Dålig inkomst eller inte så behövde jag göra nåt åt mitt hår. Det växer som ogräs, fast nästan ännu fortare! Tjockt är det också.

Jag trivs superbra i kort hår men nackdelen är att frisören behöver besökas var 4:e vecka för att det ska se snyggt ut. Så fort det blir nån millimeter för långt ser det ut som jag har en boll på huvudet. I väntan på en klippning av nån vänlig själ som vågar "gå loss med saxen" i mitt hår, så passade jag på att färga det lite själv.

Före...

Mellantid. Man kan sätta på sig kläder man inte är rädd om när man ska färga, men det är inte rätt ;-). Så jävla typiskt mig. När jag väl bestämt mig så börjar jag direkt, det ska ske på studs och gärna redan igår.


Mörk röd-lila. Jäkligt snygg färg om jag får säga det själv. Nackdelen med att färga själv är att man inte ser hur det blev där bak, men å andra sidan så är ju inte det nåt jag ser ;-)Kommentarer
Postat av: Petra, Sköllersta

Om du törs, så har jag frisörsax och brukar klippa vissa utav mina vänner. Hör bara av dig!

Kram Petra

2009-06-12 @ 07:34:33
Postat av: Chriss

Haha, det man ser lider man ju inte av :P

2009-06-12 @ 16:26:13
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/
Postat av: Tone

Ring till Salong Dollys, syrrans nya salong... Hon är ung och har poppiga ideer.. :) och tar max 290 för en klippning. Ligger på Järnvägsgatan 17 (185131) Kolla in bilder på Facebook...

2009-06-19 @ 15:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0