Man blir som barn på nytt :-)

Det är inte så ofta jag träffar mina syskon nuförtiden. Syrran bor i Stockholm och brorsan i Västerås. Därför är det så himla lyxigt att vi träffats mycket den här helgen och umgåtts. Jag, brorsan och morfar fyller år dagarna efter varandra så i juni brukar vi möta upp och gå ut och käka tillsammans. Efter familjemiddagen igår på Djäkneberget så begav vi syskon oss till Arosfortet för tre timmars lek och skoj :-).

Arosfortet är lite som "fångarna på fortet". Man ska klara av en massa celler och samla poäng. I varje cell är det antingen styrka, teknik eller taktik som krävs.


När man kommer in i en cell gäller det att lista ut vad man ska göra. Ska man göra mål i de tre hålen, eller kanske bara i den längst ner??


Flipper large. Mycket klurigare än man kan tro.


Klättervägg där man ej får nuddag golv. Blir svårare och svårare då själva "handtagen" sitter glesare och glesare.


"Muskelberget". En omöjlig cell. Det börjar med att man ska transportera sig i tunneln med hjälp av stegen i taket, utan att nudda golvet. Vi försökte typ 6 gånger utan att lyckas, vi orkade helt enkelt inte med vår egna kroppstyngd ;-)


Efter 4 försök är man lite mör i armarna...

Allt som allt fick vi ihop 1135 poäng vilket, enligt han i receptionen, var mycket bra. Det här måste vi göra igen snart, så himla roligt och tiden bara flög iväg! Mysigt att få umgås lite bara vi tre också, lite kvalitétstid syskonen Lagerhult emellan :-)

Kommentarer
Postat av: Chriss

Vad kul!

2009-06-09 @ 02:42:35
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0