Brorsans överraskning

Större delen av vår familj fyller år i juni och till brorsan tyckte vi ett tandemhopp skulle sitta fint. Jag och syster hoppade ju förra året (och jag tog cert efter det) men bror har inte kommit till skott ännu. Vi tror att han helt enkelt varit för snål för att själv betala det men att han gärna skulle hoppa om han fick chansen. Så vi tog saken i egna  händer och köpte ett presentkort och bokade en tid på samma gång. Intet ont vetande plockade vi upp brorsan och gav han ett kort i handen med följande text:
Han hade 30 minuter på sig att bli nervös, få ångest, hjärtklappning och dödslängtan. Inte blev det bättre heller för att jag och syrran satt och "peppade" honom med ord som "När man står där i dörren, önskar man att man fick dö istället", "Det är värst på vägen upp, då hinner man verkligen undra va faan man håller på med". Tur att min lillebror är en tuff en och stängde av öronen.

Instruktören kittar upp brorsan och berättar hur själva hoppet ska gå till.

Mot planet...

På väg ner...

Full med adrenalin men säkert också väldigt nöjd över att han faktiskt vågade...:-)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Wow! Heja brorsan, lixom! Och grattis till er båda!!!

Schysst att träna hemma (har ett löpband själv), men visst kräver det fantasi...

Skulle va kul att köra ett spinpass för dig, men det är ju ååååår sen jag satt på en sån där manick senast.. flås, flås, svimma :p

KRAMIS

2009-06-07 @ 00:41:29
URL: http://stickospring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0