Vår(?) städning i trädgården

Har lite att ta igen i min trädgård efter all tid jag varit iväg. Gräsmattan behöver klippas, rabatterna rensas från ogräs, blommorna vattnas och stenarna bekämpas mot mossa. Var ute hela gårdagen och städade och röjde. Har kanske max 10 kvadratmeter gräsmatta, men jäklar vad tid det tar! Det är mycket mer jobb än man kan tro. Å jag som drömmer om ett stort hus med gigantisk trädgård. Puh! Hur ska jag ha tid med det samtidigt som jag jobbar? Hus är en heltidssyssla, minst sagt.

Skulle behöva göra nåt åt min stackars gräsmatta. I våras var den full med mossa och tidigare år har jag gödslat och lagt ner en jäkla massa tid på att bli av med det. I år tänker jag inte göra det längre. En kompis till mig sa: "Mossa är perfekt. Det är grönt, mjukt och man behöver aldrig klippa. Alla borde vilja ha mossa i sin trädgård!". I år siktar jag in mig på att bli av med maskrosorna. Det är ett extremt tråkigt heltidsgöra men med den fördelen att är man noga så blir man av med det. Så det är bara å börja dra upp maskrosorna.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Låter skönt att få va på hemmaplan igen, även om det innebär en massa jobb. (Jag avundas dig det jobbet.. vill oxå ha en trädgård, om än aldrig så liten).

Som svar på din fråga, så stickar jag allt mer på känsla nu för tiden. Något jag inte trodde var möjligt för några år sen, när jag var en riktig mönsterslav och superrädd för att göra fel. Stickningen har lärt mig mycket om mig själv! :)Kram o lycka till på nya jobbet! :)

2009-06-04 @ 18:11:06
URL: http://stickospring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0