Dikesgrävning

Det har gått lite si och sådär med min grävning. Jag har nog hela tiden hållit mig i fas med var vi ska ligga i utbildningen, men det har varit så grymt svårt. Kändes som att det lossnade lite förra veckan när jag fick till en husgrund som jag själv var himla nöjd med. Den här veckan har jag planerat en snölimpa (man jämnar till en yta så den blir helt plan) och grävt ett dike.

Jag har tagit stormsteg fram i grävningen på bara några få dagar, det känns mycket mycket bättre nu! Nästan som att det äntligen lossnat för mig :-). Idag grävde jag ett dike som var jätte bra, hade jag bara fått till det några meter till så hade det blivit VG! Jag är dock inte ledsen för mitt G, det betyder ju att det jag grävde var bra och håll en hög standard. Nästa gång jag gör samma övning kommer jag hinna mycket längre på samma tid.

2 käppar är utsatta för att markera var jag ska ha botten på diket. Det gäller att hela tiden följa dem så inte diket blir slalomformat.


Diket sett från förarplats


Diket sett från käpparna


Just nu känns det bara så himla helrätt och jag är glad och nöjd över att det gått så mycket framåt de senaste två veckorna. Man märker hur  mycket man påverkas av plugget, går det bra känns hela livet lättare. Går det dåligt är man ju nästan deprimerad när man går därifrån. Imorgon har vi vård på maskinen och vid 17-tiden tar vi helg. Härligt :-)!

Kommentarer
Postat av: Chriss

Man kan ju inte göra allt perfekt från början, är ju därför du är där ;). Övning ger färdighet :)

2009-03-12 @ 18:02:01
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0