Jävla helsikes skit dag!

Jävlar vilken hemsk dag det här har varit! Skicka mig framåt i tiden, NU! Om dagen bara kunde ta slut snart. Klockan är visserligen 21:55 men jag har prov imorgon och alltså några timmar kvar innan jag får gå och knoppa.

Det började med att jag inte fick dit hydraulslangarna från släntskopan på maskin. Det var tryck kvar i slangarna och därför gick det sig inte. Hämtade lite verktyg och skruvade upp skruvarna och lättade på trycket. Därefter skulle jag slänta (jippeii, det är ju det bästa jag vet!! NOT!!!). Det var bara 4 fel med den här slänten:

1) Jag stod typ 10 meter över backen
2) Det var bilar parkerade nedanför
3) Det finns inget säkerhetsbälte i maskinen
4) Ytan jag stod på var jätte smal och extremt hal och halkig

Jag var fler än 1 gång rädd att drutta ner för slänten. Det går inte att vara livrädd när man gräver, man kan inte koncentrera sig då. Allt jag kunde tänka på var hur jäkla rädd jag var. Och jag som inte ens är höjdrädd, jag hoppar ju för bövelen fallskärm!

Här står den lilla pulkan och nästan vinglar ner för slänten


Ok, det var kanske inte 10 meter upp, men det kändes som super högt!


Själva släntningen (det lilla jag fick till) blev väl ok, varken mer eller mindre

Nu sitter jag och läser boken "Anläggningsarbete" som vi har prov i imorgon. Egentligen är det inte så tungt, boken är bara på 31 sidor. Jag har dock helt glömt bort det här med studieteknik och hur man lär sig saker. Hur gör man liksom? Är det bara att läsa tillräckligt många gånger tills det sitter? Ska man anteckna, skriva kontrollfrågor till sig själv? Låta någon förhöra en? Vet inte hur jag ska få nåt att fastna lagom länge tills provet är över. För det vet ju alla, man lär ju sig bara till proven ;-)

Kommentarer
Postat av: Ankan

Det är modigt att vara rädd!!!

2009-03-18 @ 06:46:24
Postat av: Sofia

Hej smulan!

Hoppas provet gick bra!Jag håller med dig om att Lisbeth såg precis ut som jag tänkt mig! (Såg filmen igår). Så himla nöjd med den, precis efter boken - även om vissa delar saknades. Men den var verkligen bra gjord! Och som du sa - skådisarna har gjort ett strålande jobb med karaktärerna!

Jag har faktiskt inte läst bok 2 & 3, har de karamellerna kvar att suga på! ;)KRAM!

P.s. Välkommen till vuxenvärlden ;) Balans! D.s.

2009-03-18 @ 10:13:49
URL: http://stickospring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0