Norrlandslugn...

Sitter och käkar popcorn och funderar över livet. Det är bra märkligt alltså. Jag har lever oftast i 180, far och flyger överallt och vill hinna med så mycket som möjligt. Det värsta som skulle kunna hända är att jag på min dödsbädd ångrar saker jag inte gjort. Hoppa fallskärm, resa, dyka, träna, träffa kompisar, utbilda mig, parta, renovera hemma, seminarier, föreläsningar, handarbete.
Många av mina kompisar säger ofta åt mig att ta det lite lugnt, varvar ner lite innan jag kollapsar. Saken är den att jag vill ha mycket i almanackan, jag mår bra av det. Visst tycker jag lediga dagar är skönt, men efter några timmar vill jag iväg igen på nya äventyr.

Norrland håller på att förändra mig. Eller så är det kanske bara att jag håller på att bli äldre, närmar mig 30-strecket. Hur som helst så trivs jag otroligt bra här uppe, bland snö och skoterljud. Jag håller på att hitta ett lugn som passar mig väldigt bra. Tror jag behöver den här biten för att få balans i livet. Funderar mer och mer på att det nog bor en liten norrlänning i mig trots allt. Det är nog här jag ska bo "när jag blir stor". Drömmer om ett stort hus mitt ute i skogen där bara fåglarna är mina grannar och stallet står runt husknuten. Jag drömmer om en karl och kanske så småningom barn. Det där med barn är får dock vänta några år, är lite kluven när det gäller det.

Jag vill ändå inte ge upp mitt liv jag har idag. Utan det handlar mer om att lägga till något bra, något lugnt som ger mig balans i livet. Jag väntar med spänning på morgondagen och vad den har att komma med :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0