Traktorgrävare

Vilken svår maskin jag fått denna vecka! En miljon knappar på joysticken och både last- och grävaggregat. Tur man är tjej så man kan göra två saker samtidigt ;-). Fick gräva en grop med traktorgrävaren när jag var i Tchad, men har inge minne av att det var så här klurigt. Kan kanske bero på att jag inte behövde vare sig köra eller styra frontskopan, jag behövde bara koncentrera mig på 4 funktioner.

Här var det varmt, soligt och klarblå himmel

Här är det kallt, mulet och snö!

I stort sett hela kvällen gick åt till att bara (försöka) lära sig alla knappar, spakar och reglage. När det var typ 10 minuter kvar fick jag stapla lite traktordäck. Jag fick upp 5 st innan de gled av varandra. Fast det var ganska så kul å det gällde att hålla tungan rätt i mun.

Nu ska jag passa på att njuta av att vara helt ledig. Inget prov att plugga till och inga "måsten". Har fått en bok i helgen som jag börjat läsa på "Till dess din vrede upphört" med Åsa Larsson. Hon har bland annat skrivit "Solstorm", som jag för övrigt bara gillade i bokformat. Det blir en riktigt skön och lugn myskväll på rummet :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0