3-rätters middag

Det bor nog en liten hemmafru i mig. Jag gillar att stå i köket och fixa och dona, baka och laga mat. Det roligaste (och godaste) jag vet är att baka bröd. Det ska vara mycket tuggmotstånd i dem, gärna med vetekli och grovt mjöl, solroskärnor och spenat. Jag är en brödmissbrukare, kan äta precis hur mycket som helst. Allra godast är det såklart med rikligt med salt smör och en tjock ostskiva och en bit paprika ovanpå. Tror min övervikt som jag la på mig när jag flyttade hemifrån i huvudsak bestod av 99% bröd ;-).

Den här helgen är jag återigen på nordligare breddgrader. Packade lätt när jag skulle åka och fick i stort sett bara med mig några tidningar och ombyte. Ingen träning på hela helgen alltså. Kände efter nån dag att jag började klättra på väggarna, har sån enorm överskottsenergi om jag inte får göra av med den på nåt sätt. Så hur löser man det?? Jo, man ställer sig i köket och får utlopp för sin överskottsenergi :-)

Pizzabullar med skinka och tomatsås. Perfekt att ha i frysen och ta fram när man behöver ett snabbt mellanmål.


Lasagne med färska kryddor och färdig ostsås. Otroligt god, tror den till och med är den godaste hemmagjorda lasagnen jag ätit :-)


Å så semlor till efterätt. Jag vet att säsongen är förbi men semlor kan man aldrig äta för mycket av

Idag är det strålande sol, klarblå himmel och några plusgrader. Jag tror jag ska sätta mig ute en stund och bara njuta. Har i och för sig fortfarande lite energi kvar men jag ska sitta på en buss X antal timmar ikväll så jag kan behöva dem för att uthärda resan tillbaka till Vännäs.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag är oxå en sucker på bröd! Gärna med tuggmotstånd och knaper i. Fast tyvärr så tål jag ju inte solrosfrön o nötter :(



Du jag fattar inte... Norrut? Har du varit än mer norrut än Vännäs?

2009-03-22 @ 22:13:27
URL: http://stickospring.blogspot.com
Postat av: Diane

sv: Du har verkligen rätt i allt du säger..



Kram

2009-03-22 @ 22:53:22
URL: http://dbedikter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0