Vänner

Jag är lyckligt lottad som har så bra vänner. Vänner som finns i vått och torrt, som varit med mig under min jobbigaste period i livet och fortfarande är kvar. Vänner som fråga hur jag mår och vågar ta emot svaret, som vågar stå kvar fast det är jobbigt. Vänner som jag skrattar ihop med, har kul tillsammans med, trivs med. Vad skulle jag vara utan mina vänner? Hur tråkigt skulle inte livet vara utan dem?

Jag har vänner från många olika delar av mitt liv. En del man inte hörs med så ofta, andra lite närmare som jag pratar och ser så ofta jag bara kan. En del vänner behöver jag inte ha tajtare kontakt med, vi hörs när vi hörs och ibland blir det bara några gånger om året. Det som är skönt med de vännerna är att när vi väl ses, så är det som ingen tid varit emellan. Allt känns väldigt naturligt och kravlöst.

Sen finns det de vänner som jag märkt är mina allra bästa vänner. De är inte många, kan räknas på ena handens fingrar. Dessa vänner har orkat vara kvar även när helvetet brutit lös, de finns kvar även när jag är ute och far i hela vida världen. Jag kan gråta helt öppet med dem utan att det känns ett uns konstigt eller krystat. Dessa vänner är jag oerhört tacksam att ha i mitt liv. Jag är stolt över att få vara deras vän och jag är stolt över att ha dem som vänner. Ni vet vilka ni är och jag vill bara säga: I love you girls!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0