Halvmaraton

Idag fylls hela Vännäs av folk från när och kärran. Alla strålar de samman i just den här lilla byn för att springa antingen kvarts- eller halvmaraton. Jag är ju inte riktigt klok så jag har naturligtvis anmält mig till halvmaran. Den känns mer som en utmaning, en mil vet jag ju att jag klarar utan problem. Men 2 mil, det är lite mer uthållighet, lite mer att bita i.

Laddade med råggröt, blåbär, havredryck och kiwi imorse. Vet absolut ingenting om hur man kombinerar kost med sin träning, utan jag kör som jag brukar. Måste kanske äta något strax innan loppet för att orka hela vägen. Annars får jag väl hoppas att det går att ta sig igenom på bara vilja ;-)

Har sprungit ett sånt här lopp tidigare, då i Örebro. Hade totalt 2*5 km i benen den gången så det ska bli intressant att se hur det går idag. Tycker ändå jag har hållit igång relativt bra under våren. När jag tittar ut genom fönstret nu är det mulet, grått, smådugg och 8 plusgrader. Inte idealiska förhållanden kanske, men "det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder", eller hur var det nu??


Kommentarer
Postat av: matilda

Det där låter underbart!

2009-05-09 @ 17:54:32
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Chriss

Oj, vad kul! Lycka till!!

2009-05-10 @ 00:35:54
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0