Inte min dag idag...

Var på systemet tidigare idag där jag hittade ett rosévin under nyheter som jag köpte hem. I mitt lilla rum på lägret har jag en minikyl där jag får plats med typ mjölk, keso och en matlåda. Dum som jag är så stuvade jag in allt där och fick liksom hålla inne alla sakerna samtidigt som jag stängde dörren. Nån timme senare skulle jag ha ut mjölken och tänkte då inte på att hålla emot. Jag rycker upp dörren och ut flyger flaskan och dimper ner i golvet, *plask*   *krasch*. FAAN!!! Jag som har heltäckningsmatta på rummet! Och rosévin dessutom! Hur jävla svårt blir inte det här att få bort??

Sliter till mig handduken som jag försöker suga upp allt vinet med. Verkligen ser hur mattan blir rödare och rödare och rummet fylls av en doft som påminner om dagen efter man supit sig full på vin och spytt hela natten. Urk! In med handduken i tvättmaskin, hämta dammsugaren och få bort allt glas och på med salt i överflöd (för det har jag hört är det enda som ska funka mot rödvin). Vet inte om jag ska skratta eller gråta, det här händer liksom inte.

När jag gluttar mot kylen ser jag att det är som mörk röd sörja på botten. Va faan?? Läckte vinet redan innan? Nej då visar det sig att det är förpackningen med frysta blåbär jag köpte tidigare som nu börjat tina upp. Men va faan Jannica, hur tänker du egentligen?? Såklart en pappersförpackning blir mjuk och släpper igenom vätskan inuti. Ut med allt från kylen och torka rent. "Tur att det inte var blåbär jag spillt på matten, för då hade jag haft problem", hinner jag tänka. Som om jag inte hade nog med problem ser jag att det har droppat ner på mattan från mjölkbottnen. NEJ!!!

Det var bara till å göra om hela proceduren med handduk och salt. Så nu sitter jag här, med fötterna på en saltig matta, utan vin och undrar hur dum man får bli?


Kommentarer
Postat av: Håkan

Det brukar hända tre saker när det går snett... härom tisdagen ledde jag spin med ryggskott, ryckte ner rullgardinen vid dörren i spinsalen och hade fel på ljudet! Bäst du tar det lungt resten av helgen!

2009-05-09 @ 08:48:41
Postat av: Alexandra

HAHA =) Ja men du kan ju det där med att torka upp vin :P Om du fixade ko-mattan borde du väl kunna fixa heltäckningsmattan... ;)Hoppas det löste sig =) KRAM

2009-05-10 @ 13:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0