Jag testar allt, minst 1 gång

Fick en kommentar på bloggen som gjorde mig otroligt rörd:

Hej! Alltså Jannica, du e ju så otroligt fantastisk! upphör aldrig att förvåna med dina äventyr :)
Va kul det är att läsa din blogg..Så nu är du alltså uppe i norr...strax utanför Umeå om jag har någon sånär koll?? Och examen snart? Spännande! Några planer på vart du kommer hamna härnäst? Västerås tycker jag :) Kram

Jag har nog alltid varit väldigt nyfiken av mig. Nyfiken på livet och vad det har att erbjuda. Mitt motto är att jag testar allt, minst 1 gång. Kanske blir det inte som jag tänkt mig, men då har jag ändå testat och vet att det inte var min grej. Det värsta som skulle kunna hända är att jag ligger på dödsbädden och ångrar saker jag inte gjorde. Försöker att inte ångra saker jag gjort, utan ser de som erfarenheter jag växer av.

En annan bra egenskap jag har (tycker jag själv), är att jag slutför det jag påbörjar. Jag har många drömmar i livet och till skillnad från många andra så ser jag till att förverkliga dem. Allt jag hoppar på slutför jag, även om jag kommer på längs vägen att det inte var en så bra idé. Livet är alldeles för kort för att hålla igen. Det gäller att leva nu, inte imorgon eller igår eller till sommaren. Jag försöker se till att varje dag blir en härlig och minnesrik dag. Vardag är ett ord jag hatar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0