Utsättning med laser

Burr, vilket jädrans väder vi haft idag. Började med lite halvsoligt och relativt varmt, tyckte det räckte med kavajen till skolan. Lagom till vi skulle ut och fortsätta med vårt fixtåg, vräkte regnet ner och det var så där rått och kallt. Fy faan vad jag har frysit! Så himla typiskt att jag tagit hem de varmare kläderna, norrländska våren är tydligen inte att lita på.

Spik nummer 10 satt väldigt svajigt och opålitigt, så vi fick i uppdrag att byta ut stolpen och mäta ut den rätta höjden. Vi tog hjälp av en grävmaskin som både grävde gropen och tryckte ner stolpen på den nya platsen.

Marken jämnas till och diket rensas från lera.

Nya stolpen på plats med spiken på rätt höjd.


Avslutar med ett videoklipp från nedtryckandet av plankan. Sorry att klippet är liggande, vet inte hur man vrider det rätt. Var bara tvungen att ta med det, det var nära att vi var tvungna att börja om

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej!

Alltså Jannica, du e ju så otroligt fantastisk! upphör aldrig att förvåna med dina äventyr :) Va kul det är att läsa din blogg..Så nu är du alltså uppe i norr...strax utanför Umeå om jag har någon sånär koll?? Och examen snart? Spännande!Några planer på vart du kommer hamna härnäst?

Västerås tycker jag :)Kram

2009-05-07 @ 00:03:35
URL: http://ettusenfyrahundrasexton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0