Been there, done that. Again...

Jag har gjort det igen, kört ner i diket med hjullastaren. Började dagen med att snöröja en grusväg med hjälp av planerskopan. Jag visste att det var halt ute, det var minusgrader och 15 cm snö. Dessutom är det sommardäck på traktorn så det verkligen bara glider, lite som bambi på hal is.

Jag låg i en högersväng med alldeles för stor skevning (lutning) och känner hur jag glider närmare och närmare diket. Vet att det absolut sista man ska göra är att bromsa, så därför ligger jag kvar med gas och försöker svänga. Hur jag än vrider och vänder så ser jag diket komma närmare. Till slut kanar jag över kanten, hjullastaren kränger till och jag tror för ett ögonblick att jag ska välta.

Nu blev det som tur är inte så illa utan jag sitter bara lite tokigt där i diket. Jag vill inte påstå att jag satt fast, men jag hade minsann ingen aning om hur jag skulle ta mig upp. Som tur är var min arbetsgivare bara 10 sekunder bort och han kom och trixade upp mig. Ibland är det skönt med en hjälpande hand i närheten :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0