Dagarna som gått

I onsdags och torsdags satt jag i en hjullastare och lastade lastbilar hela dagen (mycket "lasta..." där). Trots att det är början av november så har kylan inte riktigt infunit sig ännu. Visst har vi nån minusgrad på nätterna men dagarna är fortfarande varma med några plusgrader. Därför blev jag lite förvånad när jag såg att det var fruset högst upp i högen. Så det är så här tjälen ser ut? Som ett enda stort täcke av grus som håller ihop.

 I helgen har jag stickat klart ullsockorna till killen. De blev himla bra faktiskt och som tur är så blev de lika *puh*. Hade varit drygt om den ena var 1 cm längre eller kortare. Jag stickade med dubbelt garn i hälen och tån för extra förstärkning. Har även hunnit börja på nästa par sockor. De blir svarta och är i ett tjockare garn. Eventuellt ska jag tova dem lite lätt när de är färdiga, men jag är lite rädd för att krympa dem för mycket! Gjort är gjort liksom.Natten mot lördagen snöade det ordentligt här. Det kom säkert 15 cm. Faktiskt så har det varit några minusgrader också så än så länge ligger snön kvar. Man kan till och med ta fram barnasinnet och göra snöänglar i trädgården! :-). Bara snölyktor som saknas. Hade varit mysigt med två stycken på vår halvfärdiga veranda.
Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad duktig du är på att sticka! Jag kanske får gå en kurs hos dig någon gång?! Jag har kunnat sticka sockor och vantar en gång i tiden men det sitter gömt väldigt långt in i benmärgen...

Jag antar att det inte är dina håriga spiror som sockorna sitter på ;-)Ha det gott!

Kram / Johanna

2009-11-08 @ 19:56:01
URL: http://villaharmony.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0