Olidliga 7 kilometer

Imorse när vi kom till maskinerna för att köra igång arbetsveckan fick vi en tråkig överraskning. Batterierna till hjullastaren var stulna och farmaren var uppbruten och tömd på diesel. Jävla tjuvar! Kan man inte få ha nånting ifred längre, inte ens i norrlands djupaste skogar? Vad är det för ligister som härjar i denna lilla idyll egentligen?

Efter jobbet drog jag iväg och ställde på mig på löpbandet. Hade siktet inställt på 1 mil. Det är så sällan jag springer så när jag väl gör det, gör jag det med besked! Hade såklart glömt strumporna (och ville inte springa i mina mega-tjocka ullsockor) men tänkte att det nog skulle gå att köra utan. Jovisst, det var ju en bra tanke. Efter 4 km började jag få ordentligt med skavsår på flera ställen på mina stackars fötter. Hankade dock vidare, lite ont i fötterna är väl inget? Efter ytterligare 2 km började jag fundera på om det verkligen är värt att ha stora blodiga skavsår resten av veckan. 7 km höll jag ut, sen var smärtan olidlig.

Ställde mig i duschen när jag kom hem och började nästan lipa när vattnet rann över mina stackars fötter. Jävlar vad ont det gjorde! Det är inte alltid bra att vara så jävla tjurskallig! Ibland glömmer jag liksom bort att jag inte längre gör lumpen ;-)

Ajajaaj... Stackars tår...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Jannica!

Helt rätt, jag skulle heller aldrig ge mig på ett löpband! Tänk om de som tränar bredvid (och givetvis hela tiden iaktar minsta fartjustering jag gör) skulle, av en händelse, läsa mina tankar och inse att man är en quitter. Lite smärta kan man gå vidare med, den går över, men skammen sitter kvar i ryggmärgen! Eller hur tänker du?

Kul att se att du har det bra i övrigt! Kram, Daniel

2009-11-02 @ 21:39:32
Postat av: Malin

Tänk att du alltid fullföljt de du har ställt in dig på att göra :o) Vad d än gäller , på både gott & ont .

Kram & vårda fötterna väl

2009-11-04 @ 19:07:49
Postat av: Chriss

Ao! Ajajaj! Man lär av sina misstag får vi hoppas för dina fötters skull :P

2009-11-05 @ 08:36:50
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0