Jag - en sliten 28-åring???

Onsdag och torsdag körde jag dumper så det rykte om det. Gasen i botten hela vägen och i en nerförsbacke lyckades jag slå hastighetsrekord som heter duga (vågar inte ens skriva hur fort det gick, dumpern är bara reggad för 30 och det överskred jag DRAMATISKT!!). Kände när jag kom hem från jobbet i torsdags att jag hade lite ont i svanken. Upptäckte också att kroppen har blivit otroligt snedbelastad. Musklerna som sitter på sidan om ryggraden är dubbelt så stora på höger än på vänster sida. Hmm... Det är ju jäkligt illa om 2 ynka (!!!) dagar i dumpern ska ge mig åkommor som man brukar få efter 40 års slit i branshen. Dessutom har jag ganska bra fysik från början, tränar regelbundet och försöker sträcka på mig och gå ur dumpern varje rast. Idag känns det bättre, men då har jag också smörjt ryggen med Ipren.


Första sockan klar. Riktigt nöjd faktiskt, den passade perfekt på killens fot. Hälen och tå'n är förstärkt (stickade med dubbla garn) för att tåla lite mer.

 

Har tagit det lugnt i helgen, lite mys i soffan framför tv'n, god mat och dryck och gosigt sällskap. Hann göra klart en socka (vintern kanske kommer snabbare än man tror) och nästa försöker jag få klar till helgen. Jag och killen ska bila ner till Örebro för att ta upp mina sista prylar och på 15 h i en bil hinner man några maskor :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0