Upp före tuppen

Ledig idag, så jädrans skönt! Var helt slut igår efter träningen, somnade på soffan innan jag ens hunnit duscha. Känner mig lite sliten faktiskt. Det här tuffa arbetslivet är nytt för mig. Har visserligen jobbat tidigare, men aldrig med så här tidiga mornar. Jag börjar kl.6 mån-tors och för att hinna i tid står klockan på 04:10!! Det känns inte riktigt mänskligt!

Min mamma gick upp 05:15 på sitt förra jobb och jag vet inte hur många gånger jag sa åt henne att: "Det är ju helt absurt, så tidigt ska man inte behöva gå upp. Det är inte värt det!". Och helt plötsligt är jag själv där, fast ännu värre. Samtidigt är jag förvånad hur fort man anpassar sig och skapar en rutin i kroppen. Jag går och lägger mig senast 22 på kvällarna (försöker varje fall) och faktum är att jag inte är speciellt trött på dagarna. Visst har jag en burk koffein-tabletter i bilen men än så länge har jag inte behövt knarka.

Det här är den stora nackdelen med mitt jobb, tidiga mornar, långa arbetsdagar och tidiga kvällar. Hinner knappt säga Hej till killen innan jag säger God natt. Fördelen är samtidigt att jag är helledig fredag, lördag och söndag. Helt otroligt skönt, känns riktigt lyxigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0