Anna Anka och mina funderingar

Det har varit mycket skriverier och prat på sista tiden om Anna Anka. Jag har inte sett serien utan bara trailern där hon säger: "Om din man vill att du suger av honom varje morgon, är det väl bara att göra det". Jag förstår att folk slår bakut och dumförklarar henne. Men så såg jag när hon var gäst hos Skavlan och blev riktigt imponerad. Tjejen har ju sunda värderingar och åsikter och jag håller med henne i mycket hon säger.

Till exempel så menar hon på att det är viktigt att man i ett förhållande försöker göra sig så fin som möjligt för sin partner. Varför då, kanske man frågar sig. Jo, tänk i början av förhållandet. Då la man ner mycket tid och energi på att vara så vacker och attraktiv för den andre. Varför skulle man sluta med det? Man vill väl fortfarande att den andra ska vara attraherad av en?. Så sant så sant... Tänk bara på hur lat och bekväm man blir efter några år (ja, kanske till och med bara månader) tillsammans. Man slutar sminka sig, slutar raka benen, går i myskläder dygnet runt mm mm. Inte undra på att man tröttnar. Helt plötsligt är det inte samma person man förälskade sig i. Jag vill alltid försöka vara så fin för min kille, jag vill ju inte att han undrar vad det är för sunkig person han har träffat.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Jag sminkar mig aldrig till vardags och sällan till fest, rakar mig max en gång i veckan och har alltid myskläder när jag är hemma. Dejtar man mig så är det det man får se, från början till det bittra slutet, hehe. Blir aldrig några negativa överraskningar senare. Singel, visserligen, men får inte ligga mindre för det ;) Det är jävligt soft att vara jag.

2009-09-30 @ 21:41:12
Postat av: Camilla

Skratt... Å det kommer bergis att uppskattas av din kille!

Däremot tycker jag att man emellanåt måste få gå runt och vara lite "sunkig" och ändå vara älskad, för den personen är ju oxå jag och min kille borde väl älska hela mig. Däremot får det kanske inte ta överhanden så att man oftast är den där "sunkiga" personen, men man orkar inte vara på alerten jämt när man bor ihop ju.

2009-09-30 @ 21:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0