Familjen

Det är egentligen helt otroligt. Två hela veckor har jag spenderat med min familj, utan att en endaste gång varit nära ett sammanbrott ;-). Inte för att jag trodde vi skulle ryka ihop, men att spendera alla av dygnets timmar tillsammans skulle kunna vara mer än nog.

Så blev det dock inte. Kanske för att vi nu är så pass vuxna allihopa att vi faktiskt uppskattar varandras närvaro. Kanske för att vi faktiskt tycker om att umgås med varandra. Kanske för att vi ses för sällan för att hinna störa oss på varandra. Vad vet jag...

Det jag däremot kan säga att jag är oerhört tacksam och glad att vi fick den här semestern tillsammans. Att vi verkligen hann prata med varandra, skratta, umgås, mysa, ta igen tid. Med jag i norrland, syrran i storstan och brorsan på ett tredje ställe är det inte alltför ofta vi alla ses samtidigt. Min familj är en något knasig familj (vilken familj är inte det i och för sig??) men guu vad jag är glad att jag har dem :-). Enda felet med den här resan var att killen inte var med. Vilket absolut var sista gången som jag lämnade honom hemma. Han är numera en del av min familj och det kändes väldigt märkligt att han inte var med.

Knasiga familjen något pimpade då det var "kaptensmiddag" på båten

Kommentarer
Postat av: patricia

Jag är imponerad av att du orkar skriva om resan. Jag försöker men det är så svårt att återberätta det man sett. Man vill helst att alla ska uppleva det själva. för att förstå liksom..

2010-04-10 @ 15:11:04
URL: http://tinie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0