Klantarsle!!

Fatta vad klantig jag var när jag var på väg hem från Miami. Väskan fick väga 25 kg till Sverige men bara 20 kg från Arlanda till norrland. När jag lämnade Miami låg jag på gränsen och klarade mig. Men så mellanlandade vi i New York och där handlade jag 3 flaskor alkohol som togs med som handbagage. Väl i Sverige sen hämtade jag ut min väska för att kunna packa ner flaskorna (man får ju inte ta vätskor som rymmer mer än 100ml på planet). -Hmm... tänkte jag. Vad kan jag plocka ut som väger så jag får ner flaskorna istället?

Gjorde en snabb rokad och fick ett litet större handbagage men klarade vikten på resväskan. Precis innan jag ska gå igenom säkerhetskontrollen på Arlanda vid inrikesflyget kommer jag på min klantiga handling. Vad var det som vägde mest som jag plockade ur och la i handbagaget?? Jo, min NECCESÄR och alla härliga body lotion jag köpt på Victorias secret. Hur jävla klantig kan man va?? Så där stod jag med ett handbagage fyllt med saker man inte får ha inne i planet.

Fick springa ikapp lillebror och räcka över min knallrosa neccesär och be honom ta hem den. Snopen, förvånad, arg, besviken och irriterad på mig själv. Ibland tänker jag inte, det är nåt som är klart.

Det positiva i det här är att jag har massa härliga prylar att ta hem när vi ses igen om två månader. Tills dess får jag klara mig med deo, lotion och parfym från Coop. Snacka om hjärnsläpp!Kommentarer
Postat av: patricia

haha.. klanto :)

2010-04-10 @ 15:08:00
URL: http://tinie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0