Tatueringar

Efter vår otroligt lyxiga kryssning i karibiska ö-världen hade vi 3 nätter i Miami Beach. -Miami, tänkte vi. Hmmmm... Är det inte där som "Miami Ink" spelas in?? Självklart var vi tvungna att kolla upp det och det visade sig att det låg på samma gata som vi shoppade på :-). Wow!

Vi blev faktiskt ganska så förvånade över hur liten studion var. Hade vi inte haft 5 par ögon fokuserade längs husväggen hade vi utan tvekan vandrat förbi. Inuti var inte heller så stort, man förväntar sig liksom pompa och ståt, buller och bång, stora och fulla lokaler.

Längst bak i lokalen, i röd tröja, sitter självaste Ami James och tatuerar. Eftersom både jag och min syster yster är lite halvgalna av oss, ville vi självklart ha en tatuering härifrån. Det kom ju lite oväntat och snabbt så man hann ju liksom inte fundera så mycket på vad för tatuering man skulle göra. Jag har flera på lager som jag så småningom ska pryda min kropp med, men alla de låg ju hemma på datorn. Syrran kunde dock leta reda på sin på nätet och jag bestämde mig istället för att pimpa min groda.

När vi kollade vad det skulle kosta att göra våra tatueringar här visade det sig att det var över 100 dollar dyrare! Dessutom skulle det vara en "främling" som tatuerade oss, alltså ingen från tv-serien. Då tyckte vi inte längre det var värt att tatuera oss där. Samtidigt så hade vi ju ställt in oss på att göra en ny tatuering, så vi gick till "Miami Tattoo" istället.

Syrran börjar, en tatuering på Alviska som betyder Patricia. Eller egentligen betyder Patricia nåt speciellt på alviska och det är det ordet hon tatuerat. Kommer dock ej ihåg just nu. Så jäkla grymt ställe hon valde!!! Där vill jag också ha en tatuering!!! Det blev hur läckert som helst :-)

Min allra första tatuering, över 12 år gammal. Från början var den orange men senaste tiden har den bleknat mer och mer. Linjerna är för taskiga och den har ju inte längre nån mun! Tatueraren fick fria händer och han tyckte jag skulle göra gråa skuggor istället för att färglägga, så så blev det.

Vilken skillnad! Här ser den lite röd ut men det är bara huden som är lite ansträngd. Den ser också väldigt mörk ut men när skorpan lossnat kommer den vara ljusare. Jag är redan så jäkla nöjd! Kan inte förstå varför jag väntat så länge på att fixa till den. Jag har bara gillat läget att den blivit sämre och sämre, tanken har egentligen aldrig slagit mig att det går att "pimpa" upp den.

Många tyckte nog jag skulle tatuerat över den med nåt annat (eftersom den var ganska så ful och tråkig) men det skulle jag aldrig göra. Den är från en speciell tid i mitt liv och skulle jag ta bort den är det samma som att radera den tiden ur mitt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0