Om ändå helgen hade fler timmar...

Vad är det med helgerna egentligen? Inte kan det väl vara så att lördag och söndag verkligen har 24 timmar vardera för jag får de då inte att räcka. Nästan så det är bättre att vara arbetslös, då får man nåt gjort hemma varje fall. Nej, inte ska jag klaga. Jag får ju köra grävmaskin hela dagarna och arbeta mig upp mot mitt yrkesbevis. 4200 timmar krävs och jag har väl fått en sisådär 500 timmar. Bara å gräva vidare helt enkelt :-p.

Sen är det faktiskt så att vi kommit en bit på väg i helgen, även om blåsten satte stopp för takläggandet. Istället har vi satt lite panel och vindskivor...

Vindskivorna är helt klart det jobbigaste vi gjort hittills. Bökigt att komma åt och skruva och jävligt läskigt att gå på taket (speciellt när det blåser).

Vindskivor även på denna sida. Dessutom uppreglat vid takstolarna. Nästa steg; sätta asfaboard, läkt och panel (om nån orkar måla den först vill säga)Taket halvvägs
Å så det nästan allra bästa med den här helgen; plasten har åkt av fönstret och ersatts med smygare och foder. Nu börjar det faktiskt likna ett beboeligt hus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0