Snöyra

På väg hem från jobbet och solen skiner, inte ett moln på himmelen. Vägen är plogad och fästet bra. Men! Hinner ikapp en timmerbil med släp som lämnar ett stort vitt moln efter sig. All lös snö som ligger på och vid vägrenen yrar upp och bildar en stor vit dimma. Det går inte att ligga närmare än 500 m bakom, helt vindstilla är det denna dag. Stundvis är allt bara vitt, vägen, himlen och plogkanterna. Det går knappt att urskilja var jag ska köra. Riktigt jäkla läskigt!

Jag försöker smyga mig fram i hopp om att köra om detta besvärliga ekipage, men ju närmare jag går desto mindre ser jag. Plötsligt ser jag en bil precis framför mig och behöver bromsa in rejält. Men shit! Det ligger en bil bakom timmerbilen, den såg jag inte förens jag nästan var på den! Med hjärtat i halsgropen beslutar jag mig för att ligga 1 km bakom i pensionärshastighet. Men va faan, istället för att vara sur över det tänkte jag: "-Guu vad härligt, nu fick jag lite extra tid för mig själv och bara vara, njuta av att det är helg". Hur man vänder något negativt till nåt positivt istället :-)

 

Nån som ser personbilen eller timmerbilen framför mig? Någon som ser om jag får möte?

Kommentarer
Postat av: Patricia

Wow. Det är bara att skriva lagerhult.se och vips så är man här :D ! Tuffing! Visst känns det lite speciellt med eget domännamn? Skulle jag också vilja fixa nångång, frågan är vad man ska ta nu :PJaa jag har fortfarande rejält ont i nacke och rygg. Hoppas det lägger sig snart :( ..kramis

2010-02-19 @ 19:46:07
URL: http://tinie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0