Söta tröjor till söta flickor

Senaste stickprojektet är färdigt och ivägskickat till beställaren. Fick en förfrågan om jag kunde sticka tröjor till två söta tvillingflickor på snart 3 år och det gjorde jag så gärna. Tycker till och med nästan det är roligare att sticka till andra, jag brukar sällan vilja använda det jag stickat. Vet inte varför, men det mesta jag gör ger jag faktiskt bort. (Stickade efter detta mönster).

Visste inte innan hur mycket tid jag skulle ha att sticka, så därför garderade jag mig och stickade i storlek 4-5 år. Svårt ändå att veta om det räcker eller ej. Hur stor är man när man är 3 år liksom? Hur långa armar har man? Hur stor huvud? Den här modellen gillade jag eftersom den har en luva, tröjan blir liksom lite "roligare". Valde också två olika färger men i samma nyans. Jag tycker personligen det är så jäkla färglöst när tvillingar går i identiska kläder.


Även om man är en liten skitunge och nästan precis lärt sig gå så har man mycket egna viljor. Jag vet inte vad man gillar som barn men tänkte att några roliga knappar nog skulle gå hem. Nu återstår det bara att se om tröjorna gick hem hos flickorna och om de passade....

Kommentarer
Postat av: Camilla

Du är så himla duktig! De är ju jätte fina!

Visst vet du om att det bor tre söta pojkar hemma hos mig o en av dem fyller snart år!

2010-02-25 @ 10:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0