Slavarbete

Killarna jobbar på bra härutanför. Nu är till och med golvvärmeslingorna på plats. Trots det lilla missödet med feldimensionerade sockelelement så verkar arbetet ligga i fas. På torsdag ska allt vara klart och just nu ser det ut att bli så.Man brukar ju säga att "Det finns inget bättre än att se andra arbeta" men det gäller inte för mig. Medans arbetarna fixade med plattan sorterade jag bort matjorden från gräsmattan som de grävt bort. Vilket jädrans negergöra!! (OBS! Ska ej tolkas rasistiskt!). Det kändes väldigt, väldigt fattigt att stå och skaka på de stackars uttorkade gräsmattebitarna för att komma åt matjorden. Är det verkligen så himla dyrt med matjord att man måste återanvända den man har?

Det blir några skottkärrelass för att täcka plätten som blev när vi dränerade. Inte blev jag klar heller. Ett lass tog ungefär 30 minuter att få ihop och jag skulle väl tippa att jag har minst 6 lass kvar. Evighetsgöra! Förresten, nån som vet hur tjockt lager matjord som behövs för att så gräsfrön?

Kommentarer
Postat av: Håkan

Se det som extra styrketräning, då kanske det känns mera positivt! Om du har skapligt underlag som är dränerande behövs ba 5-7 cm jord till gräset.

2010-06-09 @ 10:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0