Min kille - han är grym!

Har haft mardrömsvecka på jobbet. Börjat 6 och slutat 20. Med 1 timmes bilresa enkel väg och att jag dessutom är 30min före för morgonrutiner på dumpern, kan man snabbt räkna ut att det inte blivit många timmars sömn eller socialt umgänge med killen i veckan. Han hör att jag far och han hör att jag kommer hem, men han ser mig knappt.

När jag fick punka i onsdags kan man gott säga att jag fick lite panik. Klockan var 04:20 och jag hade precis lämnat garageuppfarten när jag tycker det låter väldigt konstigt. Stannar på närmaste bussficka och konstaterar att det är helt tomt på luft i höger bak. FAAAANNNN!!!! Rullar hem så försiktigt jag kan och går upp och väcker killen och kräver nycklarna till hans bil.

Såg framför mig hur jag först ska behöva åka förbi och låna en mutterknackare, för att sen stå halv tio på kvällen med bara en pannlampa i kylan och skifta ett däck, för att dagen efter åka förbi en verkstad för att få ett nytt däck på fälgen. Puh! Å jag som i princip behöver somna så fort jag kommer innanför dörren för att orka gå upp 4 igen nästa morgon.

Jag vet inte vad jag gjort i mitt liv för att förtjäna en sån prins som jag har hemma, men nåt bra måste jag då ha gjort. När jag kom hem i onsdags kväll stod min pärla där, med två sprillans nya vinterdäck bak. Utan att jag behövde göra ett endaste dugg! Jag behövde inte tjata på honom, inte tvinga honom och inte muta honom. Nej... jag behövde inte ens fråga honom! Han är en grym kille helt enkelt :-)!!!

Jag är så oerhört lyckligt lottad som har honom, han är den bäste! Men det allra, allra bästa är nog ändå att han är min ;-).

Kommentarer
Postat av: Sofia Siggelin

Åhh va fint! Vilken guldklimp du har hittat - och han oxå för den delen!

Grattis till er!

KRAM Sofia

2010-03-24 @ 10:57:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0