"ooiiiooooiiiioooiiii"

Killen tycker jag har blivit lite väl nojig med bilen. Han tror jag letar fel bara för att få serva den. Varför skulle jag göra det liksom? Det verkar ju bara dyrt. Häromdagen sa han att den nog inte låter konstigt alls, utan att jag bara har fått för mig det. För han hade minsann a-l-d-r-i-g hört nåt. Hmm! Den låter visst, hör själva!

Var förbi en verkstad idag och lät de lyssna på ljudet och det verkar komma från kamremmen, eller åtminstone från det området. 4500,- vill de ha för att felsöka och byta kamrem, spännare och vattenpump. Jag tror jag kör på det faktiskt. Vore ju extremt tråkigt om det skulle bli haveri istället, då blir ju bilen helt obrukbar ett tag.


Kommentarer
Postat av: Lars

Hej Jannica.

Verkar vara en BMW som du har. Jag gissa på sent 80 eller tidigt 90tal. Har för mig att det är kamkedja på dessa bilar. Ta bort remmen som driver vattenpumpen. provstarta sedan och lyssna. är det tyst så har du löst problemet "vattenpumpen" Låter det fortfarande så ta bort de andra remmarna. Är det fortfarande inte tyst så har du större problem. Kan i så fall vara spänningen på kamkedjan som är dålig. Men det brukar rassla, inte gnissla. Mvh Lars

2010-03-04 @ 12:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0