Vasalopps-spinning, 4h 3min

Jag är galen, helt jäkla tokig. Idag gick jag upp 06:45 för att tillsammans med två andra (även de tokiga) leda vasaloppsspinning. Vi började cykla precis när starten gick, när åkarna kom in i depå hoppade vi av och drack blåbärssoppa och käkade banan och därefter bytte vi ledare. 3 etappar körde jag och emellan satt jag bland alla andra och cyklade för glatta livet. Jag fattar faktiskt inte hur man kan klara av att cykla i över 4 timmar!!! Hälften handlar såklart om inställning och "jävlar anamma", men ändå...

När jag kom hem tog jag en välbehövlig dusch (kläderna gick att vrida ur, fanns inte en torr fläck på tröjan). Mamma hade nog storknat om hon såg mig idag, hon tycker det är så förskräckligt äckligt att svettas (det är därför hon inte tränar säger hon). Sen åt jag världens största lunch, kändes som det var dagar sen jag fick mat i magen. Därefter var det bara att däcka i soffan och sova några timmar. Var helt jäkla slut! Kändes precis som dagen efter, jag var liksom lika seg och sliten.

Jag är en så jävla träningsnörd så självklart var pulsklockan igång. Man kan faktiskt se vilka etapper jag körde, pulsen ligger automatiskt högre när jag leder. Dels har jag adrenalin som pumpar vilket gör att jag inte känner hur tungt det är på samma sätt, dels är det jobbigare att prata samtidigt som man sliter.


Nu återstår några dagars återhämtning då jag vilar HELT från träning av alla de slag. Måste ge kroppen en ärlig chans att återhämta sig, det är den värd. Den har jobbat grymt bra idag och jag är riktigt stolt över mig själv :-)

Kommentarer
Postat av: Håkan

Tur ni inte körde som blåbären typ 9-11 timmar...

2010-03-07 @ 21:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0