Kan själv!!

Ibland är jag en riktig duracell kanin. Jag hinner med hur mycket som helst och har energi så det skulle räcka till en hel vecka. Ännu piggare blir jag om solen skiner ute, då är det precis som att strålarna överöser mig med koffein. Dessutom blir jag så himla glad och på bra humör om det är fint väder ute. Tänk vad väderberoende man är egentligen.

Hur som helst. För att få lite variation till alla byggprojekt, rivde jag häromdagen den gamla hundkojan/soptunnekojan. Det var lite klurigt då det mesta var spikat men som tur var så hittade jag den stora kofoten.

Återstår bara en hög med brädor att köra till tippen. Sen ska plattorna lastas och köras till killens mor. Jag måste byta till sommardäck på cykeln (om jag kan hitta däckavtagaren och köpa luftmunstycke(??) till kompressorn så jag kan fylla luft igen).
Vi skulle behöva åka till tippen med lite bråte.


Brädorna är målade 2 varv och redo att sättas upp. Sista strykningen blir på plats, för att dölja alla spikhuvuden.Dessutom kapade jag foder, sned-sågade ur för regnplåten, målade, satte upp smygare, isolerade och satte upp fodrena. HELT SJÄLV!!! Har kommit på att om man vill ha nåt gjort här hemma, får man göra det själv ;-). Eller riktigt så illa är det inte, men vi hinner ju mycket mer om jag kan snickra själv när killen är på jobbet. Det är så jädrans kul, en riktig boost för självörtroendet när man lär sig och märker att det faktiskt blir bra. Nu återstår bara fodrena på de översta 2 fönstrena samt att byta två fönster. Fast det sista tror jag jag behöver lite assistans med från killen.Kommentarer
Postat av: Sofia Siggelin

Py parao va jag är imponerad av dig! :D

2010-05-07 @ 13:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0