Välkommen till misären

Det är verkligen jätte spännande att vi bygger ut huset. Känns också lite overkligt. Vi har planerat och skissat och räknat och funderat på det här sen i höstas och så äntligen blev det på riktigt. Det som så länge bara varit bokstäver på ett papper, är nu verklighet.

Samtidigt är det ett rejält mentalt bakslag. Helt plötsligt har vår trädgård omvandlats till en byggarbetsplats full med bråte, jord, grus, armering, isolering, matjord och kantbalk. Vi som äntligen började få lite ordning och reda. Det positiva i det här är ändå att vi bara behöver ha det så här några veckor till. När plattan väl är klar kommer det bara finnas en stor hög med sand och en stor hög med matjord. Så jag håller ut ;-).

Sund att vi inte har nå ungar, då skulle de haft världens största sandlåda att gräva i :-).
Vi passar på att dränera när vi ändå har grävaren på gården.
Inte kan man tro att det blir så här mycket material......av ett sånt litet hål?? Gamla avloppsröret ska bytas och rensbrunnen flyttas. Grävmaskinisten råkade "nagga" lite på fjärrvärmekabeln. Som tur är var det bara skyddshöljet som skadades och det går att laga till.


Den här högen är bara 102kvm avtäckning av matjord. Inte skulle det väl bli en sån här stor hög om man köpte 102kvm färdig gräsmatta?


Material till plattanHela uppfarten full med makadam i olika sorteringar. Det är tur vi har 1500kvm tomt utan ett enda träd eller buske. Hur skulle allt annars fått plats?Men så ljuspunkten som gör att allt är värt det; Plattan till utbyggnaden! Kantbalken är nästan på plats, sen ska det isoleras, armeras och betongas(??).
Det tar sig :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0